Browse Pennsylvania Horses by:
Breed | Discipline | Color | Sex
Search:  
HOME HORSE CLASSIFIEDS FARM DIRECTORY SEARCH ADS LIST A HORSE MANAGE YOUR ACCOUNT BUYER/SELLER SAFETY SUPPORT

Barrel Racers in Pennsylvania


   
Advanced Search   |   Save this Search   |   Reset Search Criteria « Viewing ads 121 - 132 of 279 »
Sold
Tobiano Paint Horse for Sale in Pennsylvania

SOLD - Little Boy Blu ( APHA Pending) 2013 colt

Doylestown, Pennsylvania 18901
Ad Type:
Birth Date:
Last Update:
Horse for sale
Unknown
06/21/2013
Color:
Breed:
Sex:
Tobiano
Paint
Colt
Registry:
Height:
Markings:
N/A
N/A
N/A
SOLD
Sold
Chestnut Overo Paint Horse for Sale in Pennsylvania

SOLD - Sky Chenoa - Pretty girl ready to be trained for your discipline***

Zionsville, Pennsylvania 18092
Ad Type:
Birth Date:
Last Update:
Horse for sale
05/01/2007
06/17/2013
Color:
Breed:
Sex:
Chestnut Overo
Paint
Mare
Registry:
Height:
Markings:
N/A
15.0 hh
Blue eyes; medi
SOLD
Sold
Cremello Pony Horse for Sale in Pennsylvania

SOLD - Hope - Fun, Quiet Cremello Pony Mare For Sale

Mehoopany, Pennsylvania 18629
Ad Type:
Birth Date:
Last Update:
Horse for sale
06/01/2008
06/03/2013
Color:
Breed:
Sex:
Cremello
Pony
Mare
Registry:
Height:
Markings:
N/A
13.3 hh
Blue eyes
SOLD

SOLD - Cheyanne - Paint For Sale. ASAP

Fredonia, Pennsylvania 16124
Ad Type:
Birth Date:
Last Update:
Horse for sale
Unknown
06/03/2013
Color:
Breed:
Sex:
White
Paint
Mare
Registry:
Height:
Markings:
N/A
14.0 hh
N/A
SOLD
Sold
Blue Roan Quarter Pony Horse for Sale in Pennsylvania

SOLD - Jet - Blue-roan ranch pony for sale

Hadley, Pennsylvania 16130
Ad Type:
Birth Date:
Last Update:
Horse for sale
01/01/2002
05/31/2013
Color:
Breed:
Sex:
Blue Roan
Quarter Pony
Gelding
Registry:
Height:
Markings:
N/A
13.2 hh
N/A
SOLD
Sold
Bay Quarter Pony Horse for Sale in Pennsylvania

SOLD - Breaker - Wonderful pony to forever home

Hadley, Pennsylvania 16130
Ad Type:
Birth Date:
Last Update:
Horse for sale
01/01/2002
05/31/2013
Color:
Breed:
Sex:
Bay
Quarter Pony
Gelding
Registry:
Height:
Markings:
N/A
14.0 hh
N/A
SOLD
Sold
Red Dun Pony Horse for Sale in Pennsylvania

SOLD - Delilah - Spunky Red Dun Pony

Hanover, Pennsylvania 17331
Ad Type:
Birth Date:
Last Update:
Horse for sale
01/01/1998
05/13/2013
Color:
Breed:
Sex:
Red Dun
Pony
Mare
Registry:
Height:
Markings:
N/A
13.2 hh
N/A
SOLD
Sold
Palomino Quarter Horse for Sale in Pennsylvania

SOLD - Zippos Lucky Jewel - Flashy Palomino with a great attitude! Sale Pending

Volant, Pennsylvania 16156
Ad Type:
Birth Date:
Last Update:
Horse for sale
03/01/2006
04/29/2013
Color:
Breed:
Sex:
Palomino
Quarter Horse
Mare
Registry:
Height:
Markings:
AQHA
14.1 hh
Star, Strip, Sn
SOLD
Sold
Black Morgan Horse for Sale in Pennsylvania

SOLD - Amberfields Licorice - For lease only! Great beginner horse that can do it all

Franklin, Pennsylvania 16323
Ad Type:
Birth Date:
Last Update:
Horse for sale
04/13/2004
04/24/2013
Color:
Breed:
Sex:
Black
Morgan
Mare
Registry:
Height:
Markings:
American Morgan
15.2 hh
N/A
SOLD
Sold
Bay Thoroughbred Horse for Sale in Pennsylvania

SOLD - Captain - Big Bodied Gelding Suitable for Any Discipline - Quiet!

Nottingham, Pennsylvania 19362
Ad Type:
Birth Date:
Last Update:
Horse for sale
04/01/2008
04/24/2013
Color:
Breed:
Sex:
Bay
Thoroughbred
Gelding
Registry:
Height:
Markings:
Jockey Club
16.1 hh
N/A
SOLD
Sold
Bay Other Horse for Sale in Pennsylvania

SOLD - Gabe - Horse for lease! Does barrels, english, and trail horse

Franklin, Pennsylvania 16323
Ad Type:
Birth Date:
Last Update:
Horse for sale
03/28/2004
04/17/2013
Color:
Breed:
Sex:
Bay
Other
Gelding
Registry:
Height:
Markings:
N/A
15.0 hh
Star
SOLD
Sold
Chestnut Thoroughbred Horse for Sale in Pennsylvania

SOLD - Silky - Big, Flashy Mover - Excellent Dressage / Event Prospect

Nottingham, Pennsylvania 19362
Ad Type:
Birth Date:
Last Update:
Horse for sale
01/01/2007
04/04/2013
Color:
Breed:
Sex:
Chestnut
Thoroughbred
Mare
Registry:
Height:
Markings:
Jockey Club
16.0 hh
blaze, sock
SOLD


« Prev
Page:  ...  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  ...  Next »

Farm Directory
Stud Farms & Breeders
Pedigree Services
Horse Transportation
Mating Analysis
Reproductive Services
Veterinary Services
Tack and Supplies
Nutrition and Feeds
Barns and Stalls
Photographers & Art
Sales & Auctions
Training & Trainers
  
Barrel Racing Horses for Sale by Breed
Akhal Teke
American Cream
Andalusian
Appaloosa
Appendix
Araappaloosa
Arabian
Araloosa
Australian Stock
Azteca
Barb
Bashkir Curly
Belgian
Belgian Warmblood
Budyonny
Canadian
Chincoteague Pony
Cleveland Bay
Clydesdale
Connemara Pony
Crossbred Pony
Curly
Dales Pony
Dartmoor Pony
Donkey
Draft
Drum
Exmoor Pony
Dutch Warmblood
Fell Pony
Fjord
Florida Cracker
Friesian
Gotland Pony
Gypsy Vanner
Hackney
Haflinger
Half Arabian
Hanoverian
Harlequin
Highland Pony
Holsteiner
Hungarian
Iberian
Icelandic
Irish Draught
Kentucky Mountain
Knabstrupper
Lipizzan
Lusitano
Marchador
Miniature
Missouri Fox Trotter
Morab
Morgan
Mountain Pleasure
Mule
Mustang
National Show
Natl Sport Perf. Pony
New Forest Pony
Newfoundland Pony
Nokota
Oldenburg
Paint
Paint Pony
Palomino
Paso Fino
Percheron
Peruvian Paso
Pintabian
Pinto
Pony
POA
Quarab
Quarter Horse
Quarter Pony
Racking
Rocky Mountain
Saddlebred
Selle Francais
Shagya
Shetland Pony
SHIRE
Single Footing
Spanish Jennet
Spanish Mustang
Spotted
Spotted Saddle
Standardbred
Tennessee Walking
Thoroughbred
Tiger
Trakehner
Warmblood
Walkaloosa
Welsh Cob
Welsh Pony
Westphalian
Other
Unknown




 FEATURED HORSES
Black Dutch Warmblood Mare
Black Dutch Warmblood Mare
Smithville, ON $15,000 CAD



TACK & SUPPLY STORE

Rheingold Art Print by Jan Kunster

Barrel Racers Sales in Pennsylvania by Equinenow

Banner Advertising   •   Contact Us   •   Terms of Use   •   Privacy Policy   •   Refund Policy
Copyright ©2005-2014 Equinenow.com, LLC. All Rights Reserved.