Browse Arabians by:
State | Discipline | Sex | Color
Search:  
HOME HORSE CLASSIFIEDS FARM DIRECTORY SEARCH ADS LIST A HORSE MANAGE YOUR ACCOUNT BUYER/SELLER SAFETY SUPPORT

Arabian dun Factor Horse for Sale


   
Advanced Search   |   Save this Search   |   Reset Search Criteria Viewing ads 1 - 12 of 13 »
Dun w/ Blk Points Half Arabian Horse for Sale in California

QE Cactus Rose - Beautiful Half Arabian buckskin / dun mare

Rancho Palos Verdes, California 90275
Ad Type:
Birth Date:
Last Update:
Horse for sale
01/01/2006
11/08/2014
Color:
Breed:
Sex:
Dun w/ Blk Points
Half Arabian
Mare
Registry:
Height:
Markings:
Half Arabian
16.0 hh
N/A
$4,000
Red Dun Half Arabian Horse for Sale in Colorado

Simply Sam - Well Trained Half-Arabian Riding Gelding

Montrose, Colorado 81401
Ad Type:
Birth Date:
Last Update:
Horse for sale
06/19/2004
10/26/2014
Color:
Breed:
Sex:
Red Dun
Half Arabian
Gelding
Registry:
Height:
Markings:
HAHR
14.1 hh
N/A
$1,500
Palomino Arabian Stallion for Sale in California

Ima Tonkas Charmer - Palomino Half-Arabian Stallion

Hemet, California 92543
Ad Type:
Birth Date:
Last Update:
Stallion at Stud
05/09/2004
03/25/2014
Color:
Breed:
Sex:
Palomino
Arabian
Stallion
Registry:
Height:
Markings:
HAHR
15.0 hh
white snip, and
Stud Fee: $500
Sold
Buckskin Andalusian Horse for Sale in California

SOLD - Mono Lisia MRA - Gorgeous Buckskin Saphiro Filly (Andalusian/Arabian)

Vacaville, California 95688
Ad Type:
Birth Date:
Last Update:
Horse for sale
05/10/2012
12/11/2013
Color:
Breed:
Sex:
Buckskin
Andalusian
Filly
Registry:
Height:
Markings:
IALHA & AHA
14.3 hh
N/A
SOLD
Sold
Grulla Arabian Horse for Sale in Arizona

SOLD - I'm Your Obsession - Beautiful Grulla Mare

San Tan Valley, Arizona 85143
Ad Type:
Birth Date:
Last Update:
Horse for sale
03/26/2002
07/08/2013
Color:
Breed:
Sex:
Grulla
Arabian
Mare
Registry:
Height:
Markings:
Arabian Horse A
15.1 hh
Star, Lineback,
SOLD

SOLD - Beautiful Grulla Arabian mare

Flowery Branch, Georgia 30542
Ad Type:
Birth Date:
Last Update:
Horse for sale
01/01/2008
10/12/2014
Color:
Breed:
Sex:
Grulla
Arabian
Mare
Registry:
Height:
Markings:
N/A
14.5 hh
N/A
SOLD
Sold
Dun w/ Blk Points Spanish Mustang Horse for Sale in West Virginia

SOLD - What's Dun is Dun (aka Sprout) - Arabian x Spanish Mustang Dun Pinto

Hinton, West Virginia 25951
Ad Type:
Birth Date:
Last Update:
Horse for sale
06/20/2011
12/14/2013
Color:
Breed:
Sex:
Dun w/ Blk Points
Spanish Mustang
Gelding
Registry:
Height:
Markings:
none
15.0 hh
Pinto, barring,
SOLD
Sold
Bay Overo Arabian Horse for Sale in Kentucky

SOLD - Streaking Glimmer - Flashy Mare- Produce Anglo-Arab with APHA papers, too!

Louisville, Kentucky 40299
Ad Type:
Birth Date:
Last Update:
Horse for sale
01/01/2006
06/24/2013
Color:
Breed:
Sex:
Bay Overo
Arabian
Mare
Registry:
Height:
Markings:
JC/APHA
15.2 hh
Blue eyes, stoc
SOLD
Sold
Dun Arabian Horse for Sale in California

SOLD - Cody - Unique! Unusual! Arabian/Fjord cross

Somerset, California 95684
Ad Type:
Birth Date:
Last Update:
Horse for sale
04/27/2008
03/24/2013
Color:
Breed:
Sex:
Dun
Arabian
Stallion
Registry:
Height:
Markings:
N/A
14.0 hh
star, Fjord mar
SOLD
Sold
Buckskin Other Horse for Sale in Nevada

SOLD - Star's April Morning Surprise - Pinto Registered Cross Arabian/Quarter Horse

Las Vegas, Nevada 89123
Ad Type:
Birth Date:
Last Update:
Horse for sale
04/02/2005
08/29/2012
Color:
Breed:
Sex:
Buckskin
Other
Mare
Registry:
Height:
Markings:
National Pinto
15.3 hh
blaze, sock on
SOLD
Sold
Dun Arabian Horse for Sale in California

SOLD - IMA HOLLYWOOD KID - Talented ha arab hunter/sport horse gelding

Norco, California 92860
Ad Type:
Birth Date:
Last Update:
Horse for sale
Unknown
05/31/2012
Color:
Breed:
Sex:
Dun
Arabian
Gelding
Registry:
Height:
Markings:
AHA
16.0 hh
balck points
SOLD
Sold
Chestnut Arabian Horse for Sale in Washington

SOLD - Young Stallion Needs Home ASAP!!!!

Washington 98349
Ad Type:
Birth Date:
Last Update:
Horse for sale
Unknown
05/12/2012
Color:
Breed:
Sex:
Chestnut
Arabian
Stallion
Registry:
Height:
Markings:
N/A
N/A
N/A
SOLD


« Prev
Page:  1  2  Next »

Farm Directory
Stud Farms & Breeders
Pedigree Services
Horse Transportation
Mating Analysis
Reproductive Services
Veterinary Services
Tack and Supplies
Nutrition and Feeds
Barns and Stalls
Photographers & Art
Sales & Auctions
Training & Trainers
  
Dun Factor Horses for Sale by Breed
Akhal Teke
American Cream
Andalusian
Appaloosa
Appendix
Araappaloosa
Arabian
Araloosa
Australian Stock
Azteca
Barb
Bashkir Curly
Belgian
Belgian Warmblood
Budyonny
Canadian
Chincoteague Pony
Cleveland Bay
Clydesdale
Connemara Pony
Crossbred Pony
Curly
Dales Pony
Dartmoor Pony
Donkey
Draft
Drum
Exmoor Pony
Dutch Warmblood
Fell Pony
Fjord
Florida Cracker
Friesian
Gotland Pony
Gypsy Vanner
Hackney
Haflinger
Half Arabian
Hanoverian
Harlequin
Highland Pony
Holsteiner
Hungarian
Iberian
Icelandic
Irish Draught
Kentucky Mountain
Knabstrupper
Lipizzan
Lusitano
Marchador
Miniature
Missouri Fox Trotter
Morab
Morgan
Mountain Pleasure
Mule
Mustang
National Show
Natl Sport Perf. Pony
New Forest Pony
Newfoundland Pony
Nokota
Oldenburg
Paint
Paint Pony
Palomino
Paso Fino
Percheron
Peruvian Paso
Pintabian
Pinto
Pony
POA
Quarab
Quarter Horse
Quarter Pony
Racking
Rocky Mountain
Saddlebred
Selle Francais
Shagya
Shetland Pony
SHIRE
Single Footing
Spanish Jennet
Spanish Mustang
Spotted
Spotted Saddle
Standardbred
Tennessee Walking
Thoroughbred
Tiger
Trakehner
Warmblood
Walkaloosa
Welsh Cob
Welsh Pony
Westphalian
Other
Unknown




 FEATURED HORSES
Piebald Gypsy Vanner Stallion
Piebald Gypsy Vanner Stallion
Cashiers, NC N/A



TACK & SUPPLY STORE

Weaver Complete Pack Saddle Unit

Arabian dun Factor Horse Classifieds by Equinenow

Banner Advertising   •   Contact Support   •   Terms of Use   •   Privacy Policy   •   Refund Policy
Copyright ©2005-2015 Equinenow.com, LLC. All Rights Reserved.