Browse Araappaloosas by:
State | Discipline | Sex | Color
Search:  
HOME HORSE CLASSIFIEDS FARM DIRECTORY SEARCH ADS LIST A HORSE MANAGE YOUR ACCOUNT BUYER/SELLER SAFETY SUPPORT

Araappaloosa Geldings for Sale


   
Advanced Search   |   Save this Search   |   Reset Search Criteria Viewing ads 1 - 12 of 19 »
Bay AraAppaloosa Horse for Sale in Texas

KMA Ali Gator - Half-Arabian / Appaloosa Trails & Dressage prospect

Aubrey, Texas 76227
Ad Type:
Birth Date:
Last Update:
Horse for sale
03/01/2009
07/28/2014
Color:
Breed:
Sex:
Bay
AraAppaloosa
Gelding
Registry:
Height:
Markings:
AHA
15.0 hh
Spots on rump a
$3,000
White AraAppaloosa Horse for Sale in Michigan

Gambler - Fury Bars Gambler 11 yrs double reg. Arab Appaloosa

Perronville, Michigan 49873
Ad Type:
Birth Date:
Last Update:
Horse for sale
02/27/2003
06/02/2014
Color:
Breed:
Sex:
White
AraAppaloosa
Gelding
Registry:
Height:
Markings:
Arabian
15.0 hh
N/A
$1,200
Sold
White AraAppaloosa Horse for Sale in New Jersey

SOLD - Crackerjack - LESSON PONY FOR SALE

West Windsor, New Jersey 08550
Ad Type:
Birth Date:
Last Update:
Horse for sale
Unknown
08/21/2013
Color:
Breed:
Sex:
White
AraAppaloosa
Gelding
Registry:
Height:
Markings:
N/A
14.2 hh
spots around hi
SOLD
Sold
Liver Chestnut AraAppaloosa Horse for Sale in Arizona

SOLD - Zodi - Nine Year old registered half arabian

Queen Creek, Arizona 85143
Ad Type:
Birth Date:
Last Update:
Horse for sale
Unknown
12/11/2012
Color:
Breed:
Sex:
Liver Chestnut
AraAppaloosa
Gelding
Registry:
Height:
Markings:
N/A
15.2 hh
snow flake
SOLD
Sold
Bay AraAppaloosa Horse for Sale in California

SOLD - Moskau - 2007 FLASHY AHA/ApHC gelding, Western/Hunter/Halter

Apple Valley, California 92307
Ad Type:
Birth Date:
Last Update:
Horse for sale
04/22/2007
11/10/2012
Color:
Breed:
Sex:
Bay
AraAppaloosa
Gelding
Registry:
Height:
Markings:
AHA/ApHC
15.3 hh
blanket, socks,
SOLD
Sold
Bay AraAppaloosa Horse for Sale in British Columbia

SOLD - Picasso - yearling gelding for sale or trade

Kamloops, British Columbia v2h6c2, Canada
Ad Type:
Birth Date:
Last Update:
Horse for sale
06/28/2011
07/06/2012
Color:
Breed:
Sex:
Bay
AraAppaloosa
Gelding
Registry:
Height:
Markings:
N/A
13.0 hh
large white bla
SOLD

SOLD - Abu - Super easy keeper that loves the woods!

Middlebury, Indiana 46540
Ad Type:
Birth Date:
Last Update:
Horse for sale
01/01/2002
12/16/2011
Color:
Breed:
Sex:
Sorrel
AraAppaloosa
Gelding
Registry:
Height:
Markings:
N/A
14.2 hh
blaze, 3 whites
SOLD

SOLD - Ra Imzadi - 9yo gelding needs forever home

Waddell, Arizona 85355
Ad Type:
Birth Date:
Last Update:
Horse for sale
03/05/2002
08/17/2011
Color:
Breed:
Sex:
Chestnut
AraAppaloosa
Gelding
Registry:
Height:
Markings:
Half-Arabian Ho
15.2 hh
star, strip, ri
SOLD
Sold
Red Roan AraAppaloosa Horse for Sale in Michigan

SOLD - Wind - Wind Runner

Gwinn, Michigan 49841
Ad Type:
Birth Date:
Last Update:
Horse for sale
05/17/2001
05/14/2011
Color:
Breed:
Sex:
Red Roan
AraAppaloosa
Gelding
Registry:
Height:
Markings:
N/A
16.0 hh
N/A
SOLD
Sold
Other AraAppaloosa Horse for Sale in Minnesota

SOLD - Max - Very Gentle, FUN! Experienced therapy/trail horse

Fairfax, Minnesota 55332
Ad Type:
Birth Date:
Last Update:
Horse for sale
01/01/1990
03/28/2011
Color:
Breed:
Sex:
Other
AraAppaloosa
Gelding
Registry:
Height:
Markings:
N/A
14.3 hh
blanket
SOLD

SOLD - Buddy - Calm, easygoing AraAppaloosa Gelding

Clinton, Missouri 64735
Ad Type:
Birth Date:
Last Update:
Horse for sale
11/05/1996
02/06/2011
Color:
Breed:
Sex:
Chestnut
AraAppaloosa
Gelding
Registry:
Height:
Markings:
N/A
15.0 hh
3 socks
SOLD
Half Arabian Apaloosa Trail an

 Half Arabian Apaloosa Trail and Western Dressage Gelding

Aubrey, TX 76227
Ad Type:
Age:
Last Update:
Horse for Sale
Unknown
07/29/2014
Color:
Breed:
Sex:
Unknown
Araappaloosa
Male
Size:
Source:
Medium
Horse Clicks
Third-party Listing by Oodle.com

$3,000


« Prev
Page:  1  2  Next »

Farm Directory
Barns, Stalls & Arenas
Breeds & History
Horse Classifieds
Araappaloosa Trainers
Araappaloosa Boarding
Araappaloosa Riding
Araappaloosa Farms & Breeders
Gifts & Shopping
Araappaloosa Rescues
Photographers & Art
Pictures & Photos
Youtube Video
Equine Sales & Auctions
Stallions & Breeding
Tack, Saddles & Supplies
  
Geldingsfor Sale by Breed
Akhal Teke
American Cream
Andalusian
Appaloosa
Appendix
Araappaloosa
Arabian
Araloosa
Australian Stock
Azteca
Barb
Bashkir Curly
Belgian
Belgian Warmblood
Budyonny
Canadian
Chincoteague Pony
Cleveland Bay
Clydesdale
Connemara Pony
Crossbred Pony
Curly
Dales Pony
Dartmoor Pony
Donkey
Draft
Drum
Exmoor Pony
Dutch Warmblood
Fell Pony
Fjord
Florida Cracker
Friesian
Gotland Pony
Gypsy Vanner
Hackney
Haflinger
Half Arabian
Hanoverian
Harlequin
Highland Pony
Holsteiner
Hungarian
Iberian
Icelandic
Irish Draught
Kentucky Mountain
Knabstrupper
Lipizzan
Lusitano
Marchador
Miniature
Missouri Fox Trotter
Morab
Morgan
Mountain Pleasure
Mule
Mustang
National Show
Natl Sport Perf. Pony
New Forest Pony
Newfoundland Pony
Nokota
Oldenburg
Paint
Paint Pony
Palomino
Paso Fino
Percheron
Peruvian Paso
Pintabian
Pinto
Pony
POA
Quarab
Quarter Horse
Quarter Pony
Racking
Rocky Mountain
Saddlebred
Selle Francais
Shagya
Shetland Pony
SHIRE
Single Footing
Spanish Jennet
Spanish Mustang
Spotted
Spotted Saddle
Standardbred
Tennessee Walking
Thoroughbred
Tiger
Trakehner
Warmblood
Walkaloosa
Welsh Cob
Welsh Pony
Westphalian
Other
Unknown




 FEATURED HORSES
Sorrel Quarter Horse Gelding
Sorrel Quarter Horse Gelding
IL $17,000



TACK & SUPPLY STORE

Ariat Ladies Rhinestone Cowgirl Boots

Araappaloosa Geldings Classifieds by Equinenow

Banner Advertising   •   Contact Us   •   Terms of Use   •   Privacy Policy   •   Refund Policy
Copyright ©2005-2014 Equinenow.com, LLC. All Rights Reserved.