Browse Pennsylvania Horses by:
Breed | Discipline | Color | Sex
Search:  
HOME HORSE CLASSIFIEDS FARM DIRECTORY SEARCH ADS LIST A HORSE MANAGE YOUR ACCOUNT BUYER/SELLER SAFETY SUPPORT

APHA Horses in Pennsylvania


   
Advanced Search   |   Save this Search   |   Reset Search Criteria « Viewing ads 109 - 120 of 274 »
Sold
Tobiano Paint Horse for Sale in Pennsylvania

SOLD - Buster - Brave Jumper for Sale

Mill Hall, Pennsylvania 17751
Ad Type:
Birth Date:
Last Update:
Horse for sale
09/01/2000
11/09/2013
Color:
Breed:
Sex:
Tobiano
Paint
Gelding
Registry:
Height:
Markings:
N/A
15.1 hh
Chestnut
SOLD
Sold
Tobiano Paint Horse for Sale in Pennsylvania

SOLD - Sweet San Cutter - Fancy APHA Gelding - Ranch/Trail - **VIDEO**

Evans City, Pennsylvania 16033
Ad Type:
Birth Date:
Last Update:
Horse for sale
10/03/2000
11/07/2013
Color:
Breed:
Sex:
Tobiano
Paint
Gelding
Registry:
Height:
Markings:
American Paint
14.3 hh
Black
SOLD
Sold
Buckskin Tennessee Walking Horse for Sale in Pennsylvania

SOLD - Gunpowder - Flashy & Fun Buckskin Paint TWH

Windsor, Pennsylvania 17366
Ad Type:
Birth Date:
Last Update:
Horse for sale
04/01/2009
10/21/2013
Color:
Breed:
Sex:
Buckskin
Tennessee Walking
Gelding
Registry:
Height:
Markings:
N/A
15.0 hh
Paint
SOLD

SOLD - JR - 16H Big Bodied Solid Paint Gelding- Packer!!

Oxford, Pennsylvania 19363
Ad Type:
Birth Date:
Last Update:
Horse for sale
Unknown
10/18/2013
Color:
Breed:
Sex:
Chestnut
Paint
Gelding
Registry:
Height:
Markings:
APHA
16.0 hh
Stockings, stri
SOLD
Sold
Bay Paint Horse for Sale in Pennsylvania

SOLD - Granddaughter of AQHA Champ, Totally Exposed

Doylestown, Pennsylvania 18901
Ad Type:
Birth Date:
Last Update:
Horse for sale
Unknown
10/14/2013
Color:
Breed:
Sex:
Bay
Paint
Filly
Registry:
Height:
Markings:
APHA
N/A
N/A
SOLD
Sold
Tovero Paint Horse for Sale in Pennsylvania

SOLD - Gracie - 5yo Paint Mare 1 blu/1 brn eye very striking 14'2 1/2h

Manheim, Pennsylvania 17545
Ad Type:
Birth Date:
Last Update:
Horse for sale
01/01/2008
10/10/2013
Color:
Breed:
Sex:
Tovero
Paint
Mare
Registry:
Height:
Markings:
N/A
14.2 hh
1 blue 1 brown
SOLD
Sold
Sorrel Overo Paint Horse for Sale in Pennsylvania

SOLD - SHEZA DOC N KING - Pony Club, 4h, trail riding, breeding,gaming,all around

West Middlesex, Pennsylvania 16159
Ad Type:
Birth Date:
Last Update:
Horse for sale
03/17/1999
09/22/2013
Color:
Breed:
Sex:
Sorrel Overo
Paint
Mare
Registry:
Height:
Markings:
AMERICAN PAINT
15.1 hh
Blaze
SOLD
Sold
Tobiano Pinto Horse for Sale in Pennsylvania

SOLD - Ima Chippewa Two - Fantastic all around horse, versitile and athletic!

Glenmoore, Pennsylvania 19343
Ad Type:
Birth Date:
Last Update:
Horse for sale
05/01/2003
09/20/2013
Color:
Breed:
Sex:
Tobiano
Pinto
Mare
Registry:
Height:
Markings:
APHA
16.0 hh
Bay and White T
SOLD
Sold
Sorrel Paint Horse for Sale in Pennsylvania

SOLD - Boos Touch Of Grace - APHA Sorrel made. awesome all around horse

Newtown, Pennsylvania 18940
Ad Type:
Birth Date:
Last Update:
Horse for sale
04/04/2003
09/08/2013
Color:
Breed:
Sex:
Sorrel
Paint
Mare
Registry:
Height:
Markings:
APHA
14.3 hh
White Star
SOLD
Sold
Black Paint Horse for Sale in Pennsylvania

SOLD - Bella - Stunning Black and White Tobiano mare-Green but willing

Newtown, Pennsylvania 18940
Ad Type:
Birth Date:
Last Update:
Horse for sale
02/01/2008
09/08/2013
Color:
Breed:
Sex:
Black
Paint
Mare
Registry:
Height:
Markings:
N/A
15.1 hh
Tobiano
SOLD
Sold
Bay Paint Horse for Sale in Pennsylvania

SOLD - Max - Maximum Zip registered breeding stock paint gelding

Brockport, Pennsylvania 15823
Ad Type:
Birth Date:
Last Update:
Horse for sale
04/29/1999
09/01/2013
Color:
Breed:
Sex:
Bay
Paint
Gelding
Registry:
Height:
Markings:
APHA
15.2 hh
Blaze 3 socks
SOLD
Sold
Chestnut Overo Paint Horse for Sale in Pennsylvania

SOLD - Charlie - All around, quiet gelding: Great first horse!

New Ringgold, Pennsylvania 17960
Ad Type:
Birth Date:
Last Update:
Horse for sale
01/01/2009
08/27/2013
Color:
Breed:
Sex:
Chestnut Overo
Paint
Gelding
Registry:
Height:
Markings:
N/A
15.2 hh
Pinto!
SOLD


« Prev
Page:  ...  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  ...  Next »

Farm Directory
Barns, Stalls & Arenas
Breeds & History
Horse Classifieds
Pennsylvania Trainers
Pennsylvania Boarding
Pennsylvania Riding
Pennsylvania Farms & Breeders
Gifts & Shopping
Pennsylvania Rescues
Photographers & Art
Pictures & Photos
Youtube Video
Equine Sales & Auctions
Stallions & Breeding
Tack, Saddles & Supplies
  
Pennsylvania Horses for Sale by Breed
Akhal Teke
American Cream
Andalusian
Appaloosa
Appendix
Araappaloosa
Arabian
Araloosa
Australian Stock
Azteca
Barb
Bashkir Curly
Belgian
Belgian Warmblood
Budyonny
Canadian
Chincoteague Pony
Cleveland Bay
Clydesdale
Connemara Pony
Crossbred Pony
Curly
Dales Pony
Dartmoor Pony
Donkey
Draft
Drum
Exmoor Pony
Dutch Warmblood
Fell Pony
Fjord
Florida Cracker
Friesian
Gotland Pony
Gypsy Vanner
Hackney
Haflinger
Half Arabian
Hanoverian
Harlequin
Highland Pony
Holsteiner
Hungarian
Iberian
Icelandic
Irish Draught
Kentucky Mountain
Knabstrupper
Lipizzan
Lusitano
Marchador
Miniature
Missouri Fox Trotter
Morab
Morgan
Mountain Pleasure
Mule
Mustang
National Show
Natl Sport Perf. Pony
New Forest Pony
Newfoundland Pony
Nokota
Oldenburg
Paint
Paint Pony
Palomino
Paso Fino
Percheron
Peruvian Paso
Pintabian
Pinto
Pony
POA
Quarab
Quarter Horse
Quarter Pony
Racking
Rocky Mountain
Saddlebred
Selle Francais
Shagya
Shetland Pony
SHIRE
Single Footing
Spanish Jennet
Spanish Mustang
Spotted
Spotted Saddle
Standardbred
Tennessee Walking
Thoroughbred
Tiger
Trakehner
Warmblood
Walkaloosa
Welsh Cob
Welsh Pony
Westphalian
Other
Unknown




 FEATURED HORSES
Bay Oldenburg Mare
Bay Oldenburg Mare
AZ Make an Offer



TACK & SUPPLY STORE

Horze Deni Technical Socks - Kids

APHA Horse Classifieds in Pennsylvania by Equinenow

Banner Advertising   •   Contact Support   •   Terms of Use   •   Privacy Policy   •   Refund Policy
Copyright ©2005-2014 Equinenow.com, LLC. All Rights Reserved.