Browse British Columbia Horses by:
Breed | Discipline | Color | Sex
Search:  
HOME HORSE CLASSIFIEDS FARM DIRECTORY SEARCH ADS LIST A HORSE MANAGE YOUR ACCOUNT BUYER/SELLER SAFETY SUPPORT

All Around Horse in British Columbia


   
Advanced Search   |   Save this Search   |   Reset Search Criteria « Viewing ads 97 - 108 of 277 »
Sold
Palomino Quarter Horse for Sale in British Columbia

SOLD - Adorable 2011 15.2hh Palomino Gelding.

British Columbia v1x, Canada
Ad Type:
Birth Date:
Last Update:
Horse for sale
01/01/2011
10/01/2014
Color:
Breed:
Sex:
Palomino
Quarter Horse
Gelding
Registry:
Height:
Markings:
N/A
15.2 hh
Blaze, socks
SOLD
Sold
Chestnut Curly Horse for Sale in British Columbia

SOLD - Baron Rouge - Stallion quality Curly/Arabian colt

Summerland, British Columbia V0H 1Z3, Canada
Ad Type:
Birth Date:
Last Update:
Horse for sale
05/29/2012
09/17/2014
Color:
Breed:
Sex:
Chestnut
Curly
Colt
Registry:
Height:
Markings:
ICHO, CSI an CA
N/A
N/A
SOLD
Sold
Black Friesian Horse for Sale in British Columbia

SOLD - Rippley - FHANA Gelding!

Chetwynd, British Columbia V0C 1J0, Canada
Ad Type:
Birth Date:
Last Update:
Horse for sale
05/01/2013
09/10/2014
Color:
Breed:
Sex:
Black
Friesian
Stallion
Registry:
Height:
Markings:
FHANA
15.2 hh
N/A
SOLD
Sold
Black Quarter Horse for Sale in British Columbia

SOLD - Big Black QH Colt

Cecil Lake, British Columbia V0C 1G0, Canada
Ad Type:
Birth Date:
Last Update:
Horse for sale
05/06/2014
09/01/2014
Color:
Breed:
Sex:
Black
Quarter Horse
Colt
Registry:
Height:
Markings:
AQHA
16.0 hh
star
SOLD
Sold
Grey Half Arabian Horse for Sale in British Columbia

SOLD - Zoey - Arab/Andalusian Mare

Chilliwack, British Columbia v2p4e4, Canada
Ad Type:
Birth Date:
Last Update:
Horse for sale
Unknown
08/22/2014
Color:
Breed:
Sex:
Grey
Half Arabian
Mare
Registry:
Height:
Markings:
N/A
14.3 hh
N/A
SOLD
Sold
Bay Quarter Horse for Sale in British Columbia

SOLD - Tip Tops Peppy San - Super All round Quarter Horse gelding

Langley, British Columbia V1M 3M7, Canada
Ad Type:
Birth Date:
Last Update:
Horse for sale
03/29/2003
08/21/2014
Color:
Breed:
Sex:
Bay
Quarter Horse
Gelding
Registry:
Height:
Markings:
4468721
14.2 hh
star and strip
SOLD
Sold
Chestnut Morgan Horse for Sale in British Columbia

SOLD - Le Soleil Beau - 12 yr old Full Lippitt Gelding Goes Western and English

100 Mile House, British Columbia V0K 2E0, Canada
Ad Type:
Birth Date:
Last Update:
Horse for sale
05/29/2002
07/27/2014
Color:
Breed:
Sex:
Chestnut
Morgan
Gelding
Registry:
Height:
Markings:
CMHA
15.0 hh
star and snip
SOLD
Sold
Palomino Tennessee Walking Horse for Sale in British Columbia

SOLD - Topaz Sundance - Topaz Sundance - Palomino Tennessee Walking horse

Chilliwack, British Columbia, British Columbia V2R 5R5, Canada
Ad Type:
Birth Date:
Last Update:
Horse for sale
09/01/1999
07/26/2014
Color:
Breed:
Sex:
Palomino
Tennessee Walking
Gelding
Registry:
Height:
Markings:
CRTWH
16.0 hh
Star and connec
SOLD
Sold
Bay Paso Fino Horse for Sale in British Columbia

SOLD - Fancy - Well Broke Paso Fino

Vernon, British Columbia V1B 3P1, Canada
Ad Type:
Birth Date:
Last Update:
Horse for sale
04/06/1995
07/13/2014
Color:
Breed:
Sex:
Bay
Paso Fino
Mare
Registry:
Height:
Markings:
N/A
14.2 hh
N/A
SOLD
Sold
Tobiano Paint Horse for Sale in British Columbia

SOLD - Ace - 5 yr old Tobiano gelding

150 Mile House, British Columbia V0k 2g0, Canada
Ad Type:
Birth Date:
Last Update:
Horse for sale
05/20/2009
07/10/2014
Color:
Breed:
Sex:
Tobiano
Paint
Gelding
Registry:
Height:
Markings:
APHA
15.0 hh
N/A
SOLD
Sold
Sabino Thoroughbred Horse for Sale in British Columbia

SOLD - Zazen Fox - Very Rare Gorgeous Big Chestnut Sabino Gelding

Vernon, British Columbia V1B 3S9, Canada
Ad Type:
Birth Date:
Last Update:
Horse for sale
05/01/2007
07/02/2014
Color:
Breed:
Sex:
Sabino
Thoroughbred
Gelding
Registry:
Height:
Markings:
The Jockey Club
16.2 hh
chestnut speckl
SOLD
Sold
Dun Quarter Horse for Sale in British Columbia

SOLD - 2014 Dun Colt, Judge Cash grandson

Cecil Lake, British Columbia V0C 1G0, Canada
Ad Type:
Birth Date:
Last Update:
Horse for sale
05/15/2014
06/21/2014
Color:
Breed:
Sex:
Dun
Quarter Horse
Colt
Registry:
Height:
Markings:
AQHA
15.2 hh
star, right hin
SOLD


« Prev
Page:  ...  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  ...  Next »

Farm Directory
Barns, Stalls & Arenas
Breeds & History
Horse Classifieds
British Columbia Trainers
British Columbia Boarding
British Columbia Riding
British Columbia Farms & Breeders
Gifts & Shopping
British Columbia Rescues
Photographers & Art
Pictures & Photos
Youtube Video
Equine Sales & Auctions
Stallions & Breeding
Tack, Saddles & Supplies
  
All Around Horses for Sale by Breed
Akhal Teke
American Cream
Andalusian
Appaloosa
Appendix
Araappaloosa
Arabian
Araloosa
Australian Stock
Azteca
Barb
Bashkir Curly
Belgian
Belgian Warmblood
Budyonny
Canadian
Chincoteague Pony
Cleveland Bay
Clydesdale
Connemara Pony
Crossbred Pony
Curly
Dales Pony
Dartmoor Pony
Donkey
Draft
Drum
Exmoor Pony
Dutch Warmblood
Fell Pony
Fjord
Florida Cracker
Friesian
Gotland Pony
Gypsy Vanner
Hackney
Haflinger
Half Arabian
Hanoverian
Harlequin
Highland Pony
Holsteiner
Hungarian
Iberian
Icelandic
Irish Draught
Kentucky Mountain
Knabstrupper
Lipizzan
Lusitano
Marchador
Miniature
Missouri Fox Trotter
Morab
Morgan
Mountain Pleasure
Mule
Mustang
National Show
Natl Sport Perf. Pony
New Forest Pony
Newfoundland Pony
Nokota
Oldenburg
Paint
Paint Pony
Palomino
Paso Fino
Percheron
Peruvian Paso
Pintabian
Pinto
Pony
POA
Quarab
Quarter Horse
Quarter Pony
Racking
Rocky Mountain
Saddlebred
Selle Francais
Shagya
Shetland Pony
SHIRE
Single Footing
Spanish Jennet
Spanish Mustang
Spotted
Spotted Saddle
Standardbred
Tennessee Walking
Thoroughbred
Tiger
Trakehner
Warmblood
Walkaloosa
Welsh Cob
Welsh Pony
Westphalian
Other
Unknown




 FEATURED HORSES
Palomino Missouri Fox Trotter Mare
Palomino Missouri Fox Trotter Mare
Paris, IL $3,000



TACK & SUPPLY STORE

Rodrigo Fancy Raised Padded Bridle

All Around Horse Sales in British Columbia by Equinenow

Banner Advertising   •   Contact Support   •   Terms of Use   •   Privacy Policy   •   Refund Policy
Copyright ©2005-2014 Equinenow.com, LLC. All Rights Reserved.